Claus Byskov vores lokale politikker

 

img_1302

Navn: Claus Byskov
Alder: 39
Bobæl: Videvangsvej 15
Email/Facebook: claus @ clausbyskov.dk
Tlf: 24 40 64 55

Mine bevæggrunde for at stille op til byrådet I Ringkøbing-Skjern Kommune er at det er vigtigt at have en lokal repræsentant i byrådet, ligeledes vil jeg gerne forsøge at komme igennem med min mærkesager som er

  • Solid dækning med bredbånd og mobiltelefoni i hele kommunen samt forbedringer af det overordnede vejnet af hensyn til både erhvervsliv, bosætning og turisme.
  • I forbindelse med sygehusbyggeriet i Gødstrup skal der sættes penge af til at udvikle og brande  den østlige del af Ringkøbing-Skjern Kommune således at vi kan trække tilflyttere til vores kommune og meget gerne børnefamilier.
  • Det lokale skal forsøges bevaret, og der skal støtte til lokale ildsjæles projekter enten økonomisk eller/og via rådgivning fra kommunes fagfolk.

Det bliver en hård og spændende proces de næste 4 år at styre Ringkøbing-Skjern Kommune igennem et økonomisk usikkert farvand, hver en krone skal vendes og drejes 2 gange, dette vil jeg gerne være med til at sætte mit præg på.
Lidt om mig

Jeg er 39 år og er født og opvokset i Fredericia. Efter handelsskolen flyttede jeg til Bielefeld i Tyskland. Jeg tog uddannelsen til speditør og arbejdede derefter hos det internationale firma Kühne und Nagel, det blev til fem år i udlandet, inden jeg søgte nye udfordringer hjemme i Danmark.

Min kone, Dorthe Rønnow Byskov, og jeg har været gift siden 2004, hun er folkeskolelærer på Alkjærskolen i Ringkøbing. Vi har 3 børn; Alexander (7 år) der går i indskolingen på Nr. Vium Troldhede Skole. Josefine (4 år) som til daglig bliver passet i Børnehuset Nr. Vium og Sebastian (2 år) der er i dagpleje. Vi bor på en nedlagt landejendom i udkanten af Bjørslev Plantage.

Til daglig er jeg ansat som paramediciner ved Falck i Grindsted, hvor jeg arbejder som døgnvagt. Jeg har været ansat ved Falck i 14 år, og har tidligere haft hverv som sikkerheds- og tillidsrepræsentant.

Ved spørgsmål eller gode input så tøv ikke med at kontakte mig.

 

x
Glædelig jul og godt nytår
Troldhede.nu ønsker alle i Troldhede og omegn en rigtig glædelig jul.